Lærerinden viser alt

Den italienske kvinde Anna Ciriani aka. "Madameweb" er angiveligt blevet fyret som lærerinde fordi hun i sin fritid sysler en del med porno. Stor historie i sladderpressen. Ikke et udfald hun burde have svært ved at forudse, Italiens snerpethed taget i betragtning. Men hvorfor glor vi alle på det?

Nedenfor er et klip som ANGIVELIGT er hende (så længe Google tillader det). I utallige situationer valser hun praktisk talt nøgen rundt til en sexmesse i Berlin, både ude og inde. Så vidt jeg kan finde ud af uden at tjene penge på det, og med "MrWeb" bag et videokamera der fanger det hele. Og man må sige at hun ikke er genert. Det kan man alt efter sin overbevisning mene er forkert eller ej. Men er det ikke MINDST lige så interessant hvorfor så mange fotograferer hende ustandseligt? Mobiltelefoner, digicams og professionelle videokamerer er rettet mod hende konstant. Flere gange direkte op mellem benene. Flere hundrede bliver det til i løbet af de fem minutter vi får af se. Måske tusind på hele dagen. Og flere gange står mændene i kødrand og smågramser. What is this? Og hvorfor går det verden rundt?



Well, exhibitionisme er ikke kun mænd i lange frakker. Det er f.eks. også Anna Ciriani. Og som en perfekt modspiller får hun voyerismen, som er noget der ligger dybt i rigtigt mange af os. Hun er egentligt ikke særlig fræk. Hun går bare nøgen rundt blandt en masse mennesker med tøj på. Og DET er frækt. Det overskrider grænser. Det fascinerer. Det lokker.

Så derfor er det unfair at tage udgangspunkt alene i Anna Cirianis person. Det er ikke rimeligt at tale om om hun gør noget forkert eller ej, uden at inddrage de mange som deltager i hendes "synd". Ser du videoen, læser du sladderspalten, fascineres du ved tanken, ville du selv tage et billede af optrinnet, så er du selv en del af historien. Du har - sat på spidsen - sex med Anna, har du! ...og det er der tydeligvis rigtigt mange andre som også har.

Og det er på det grundlag at du skal afgøre om det er forargeligt eller ej.




Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller måske frække tips eller gode råd? Så klik på "Kommentarer" og del dem med mig og alle de andre som læser med. På forhånd tak!