Råd om for tidlig sædafgang - PART 2

En pan-europæisk undersøgelse omtalt i Politiken slår fast at danske pikke er meget gennemsnitlige på den lange led, nemlig i snit 14,88 cm. Desværre er undersøgelse ikke synderligt sikker, da det er mandfolkene selv der via nettet har skullet oplyse deres længde. Og det skaber jo rum for overdrivelse hos visse folkeslag der elsker frølår og baguettes.

Men, det fik mig til at tænke på, om nogen har lavet en undersøgelse af hvor længe mænd egentligt kan have samleje før de kommer. En af de mest besøgte (og kommenterede) artikler på denne blog handler nemlig om for tidlig udløsning. Men hvor langt/kort skal der egentligt gå, før man rammer "normalen" og altså slet ikke kan prale med at skyde hurtigt? Som altid er Wiki tættest på svaret: seks et halv minut for mænd mellem 18 og 30 år. Det ville selvfølgelig være rart at se andre aldersgrupper også. Læs hele wiki-artiklen om for tidlig sædafgang her.




Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller måske frække tips eller gode råd? Så klik på "Kommentarer" og del dem med mig og alle de andre som læser med. På forhånd tak!

Ingen kommentarer: