For tidlig udløsning, suk... (Gode råd gives)

Okay, så leger vi brevkasse! :-)

Denne blog er egentligt ikke en sexbrevkasse (for dem er der rigeligt af i forvejen), men når nu flere søde gæster stiller det samme spørgsmål, så får jeg alligevel lyst til at svare.

For tidlig sædafgang, som det så usexet kaldes, er vidst noget de fleste mænd har oplevet mindst et par gange undervejs i sexlivet. Og for mange sker det så ofte, at de føler at det er et problem. Men, hey, at kanonen går af lidt tidligt er trods alt et luksus-problem; det modsatte er langt værre i længden.

Her er dog et par tricks som burde hjælpe:

Onaner før sex
Det kan være svært at planlægge, men prøv alligvel at onanere et passende stykke tid før du skal have sex. Du ved bedst med dig selv, hvor lang tid der går inden du er kampklar igen. Metoden er selvfølgelig lidt besværlig, men hvis tyvstarten virkelig ER et problem, så må du også gøre en indsats for at løse det.

Klem hårdt om dyret
Mange oplever, at hvis de klemmer hårdt om skaftet af pikken, så udsættes orgasmen. Klemmeriet skal gøres når man kan mærke, at man er tæt på at komme, og det skal vare nogle sekunder. Hvor på pikken det virker bedst er personligt, men mange siger at det er bedst helt inde ved roden.

Ifølge en artikel på Apotekernes hjemme side skal man dog klemme hårdt lige under pikhovedet. Artiklen giver forresten også en detaljeret guide til at træne sig ud af problemet.

Gør noget andet
Du kommer hurtigt, og hva’ så?!? ...Find på andre lækre lege, der kan tilfredsstille din partner. Køb en ordentlig (dyr) vibrator til klitoris (eller prostata, hvis din partner er en mand) og brug den. Eller find på noget helt andet. Prøv for eksempel at være inden i din partner uden at I laver samlejebevægelser, og giv din partner orgasme med hånden imens. Måske kan I endda bolle de sidste, lækre minutter.

Brug kondom
Jeg er ligeglad med at diverse kondomkampagner siger, at kondomer næsten ikke kan mærkes. For masser af mænd synes altså at de nedsætter følelsen væsentligt. Så prøv at tage et kondom på og se om det kan holde de små hvide i starthullerne lidt længere.


OPDATERING
En pan-europæisk undersøgelse omtalt i Politiken slår fast at danske pikke er meget gennemsnitlige på den lange led, nemlig i snit 14,88 cm. Og det fik mig til at tænke på om nogen har lavet en undersøgelse af hvor længe mænd egentligt kan have samleje før de kommer. Og som altid er Wiki tættest på svaret: seks et halv minut for mænd mellem 18 og 30 år. Det ville selvfølgelig være rart at se andre aldersgrupper også. Læs hele wiki-artiklen om for tidlig sædafgang her.




Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående? Eller måske frække tips eller gode råd? Så klik på "Kommentarer" og del dem med mig og alle de andre som læser med. På forhånd tak!

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for tip. Jeg har altid fokuseret på at det var et stort problem, men måske har du ret i at det i virkeligheden er et luksusproblem. Vil prøve din tips.

Cecilie Lolk Hjort sagde ...

Er ideen om for tidlig sædafgang ikke baseret på en misforståelse af sex som overstået efter den første orgasme? Hvis sex skal være ordentligt kan et lille opvarmnings-sprøjt da være på sin plads.

Jakob Skov sagde ...

Jo, som Cecilie siger kan nogen godt fyre kanonen af i begyndelsen, og dermed holde længere bagefter, men...

- det er ikke alle der har lige nemt ved at blive tændte igen

- hvis man ikke bruger beskyttelse, så stiger muligheden for graviditet væsentligt, fordi der er sæd i urinrøret

Anonym sagde ...

Har hørt om at man kan bedøve pikken med creme? Er det rigtigt?

Og tak for en god blog!

Jakob Skov sagde ...

Ja, jeg har også hørt rygter om at bedøvende creme kan bruges, men aldrig talt med nogen som har prøvet.

På apoteket kan man købe cremer både til lindring af muskelsmerter og til bedøvelse af huden efter eksempelvis solskoldning. De første er klart de stærkeste, og man skal vaske sine fingre efter at have smurt cremen på, for ellers bliver de også bedøvede. Så personligt ville jeg nok starte med dem til lindring af bistik og lignende.

Men, der er lige et par overvejelser først:

1) Start ultra-forsigtigt med et tyndt test-lag på en lille del af pikhovedet. For du ved ikke hvordan den sarte hud og de mange nerver reagerer.

2) Husk at skylle grundigt af før samleje og blowjobs for den bedøvende creme hører hverken hjemme i røven, kussen eller munden. Den smager grimt og er måske usund. Og så bedøver den jo!

3) Pas på med at bruge kondom oven på. Der er meget stor risiko for at cremen vil svække kondomet så det springer.

4) Selvom jeg ikke er ekspert, så er jeg helt sikker på at jævnlig brug er en rigtig dårlig idé. Alle bedøvende stoffer har negative bivirkninger og derfor skal de kun bruges i "nødsituationer". I dette tilfælde er risikoen ved jævnlig brug for eksempel overfølsomhed (som gør at man aldrig mere kan bruge stoffet nogen steder på kroppen) eller måske permanenet nedsat følsomhed på pikhovedet. Eller noget helt tredje. I hvert fald: jeg ville personligt kun bruge løsningen med stort mellemrum, især hvis jeg havde planer om at gøre det resten af livet.

Men, hvis du kaster dig ud i eksperimentet, vil du så ikke droppe lidt info om hvordan det gik?

Anonym sagde ...

Man kan købe kondomer med bedøvende creme på http://www.kondomaten.dk/kondomerbedoevelse.php
Så er man fri for at købe creme og sådan noget. De virker faktisk - kondomerne altså.

Bo og Sanne sagde ...

I sexbutikker kan man købe bedøvende spray, som gør, at man kan holde længere.
De indeholder et lokalbedøvende stof. Man prøver sig frem for at finde ud af, hvor lidt der skal til. Bruger man for meget, bliver man helt følelsesløs.

Hvis man ikke bruger kondom, bliver kvinden også bedøvet, og derfor plejer man at anbefale kondom :-)

Bedøvende spray er meget udbredt i Syd-europa, men næsten ukendt herhjemme. I min sexbutik (www.goaften.dk), er det stort set kun indvandrere, der køber bedøvende spray. Til gengæld er især unge, danske mænd nysgerrige efter at prøve de kondomer, som er smurt med bedøvende creme på indersiden.

Der er forskellige mærker bedøvende spray på markedet. Mine indvandrerkunder siger, at den der hedder Stud100 er den bedste. Det er også den mest solgte på verdensplan.

Nu er det så smart i Danmark, at hvis et elskovsmiddel virker, så bliver det erklæret for at være et lægemiddel af Lægemiddelstyrelsen. Og de har erklæret Stud100 for at være et lægemiddel. Det betyder, at man kun må købe det hos sin læge.

Så i øjeblikket er det svært at skaffe Stud100. Hvis det bliver opdaget i tolden, bliver det konfiskeret. Sådan er det også med alle de gode piller af naturmedicin, som virker ligesom Viagra.

mvh. Bo Jensen
Butik Go’aften

Unknown sagde ...

Spændende side.... ang. bedøvelse så vil jeg da gerne indrømme at jeg selv bruger det ofte. På apoteket køber man en lille flaske med 100ml
"5% Xylocain"
Dette smøres på hovedet lige inden. Husk at lad det sidde lidt og virke ca. 5min. og for guds skylde... skylle hovedet den grundigt med rent vand. Ellers bedøver du kone´s skede og hun vil lide af ALT for sent afgang. Jeg har brugt det i nogle år efter behov og kan på det varmeste anbefalde at prøve det.
lykke med det. it-smeden

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke rigtig disse metoder virker, når min kæreste giver mig et så kaldt 'handjob' der går ikke særlig lang tid, så sender jeg mine soldater. Kan det være fordi hun er super god, eller fordi jeg er ultra liderlig?

Mvh.
Den usikre.

Jakob Skov sagde ...

Til "Den Usikre": Hvordan F... skulle jeg kunne vide det? :-)

Anonym sagde ...

Tak for tippet! Nu er det ikke længere et problem for mig, at hun "bare skal kigge på den". Nu får den sgu' hele armen næste gang.. Bokstaveligt talt!

Tak for herre fed blogz der!

Anonym sagde ...

I inclination not concur on it. I regard as polite post. Especially the title-deed attracted me to read the whole story.

Anonym sagde ...

Genial post and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

Anonym sagde ...

Brim over I agree but I contemplate the collection should prepare more info then it has.

Anonym sagde ...

Hey...

Istedet for cremer mv. så prøv at bliv masseret med en fast hånd/fingre på og omkring hovedet, gerne hvis fingerne er lidt ru, det bedøver nervespidserne, men ikke noget med "handjob" bevægelser, dette stimolere uden af man kommer.

Fynelskeren sagde ...

Super fint indlæg! Ja det er rigtig at mange mænd lider af for tidlig sædafgang, og derved kan det gå udover sexlivet.

Jeg har selv kæmpe problemer med for tidlig sædafgang, og jeg synes det giver et kæmpe minus for sexlivet.

Som nogle nævner kan man få spray hvor man så kan holde længere tid. Jeg vil dog sige at jeg aldrig har prøvet det.

Jeg har derimod prøver det bedøvende kondomer, der hjælper mod for tidlig sædafgang https://www.coolkondom.dk/kategori/for-tidlig-saedafgang-10 her, fik dem anbefalet af en ven, der lider af samme problem, og kan sige jeg er overrasket over virkningen af dem!

Mit sexliv er blevet MEGET bedre med de bedøvende kondomer, så jeg kan klart anbefale dem til andre der lider af samme problem :-)