Nyt politisk forum om sex

I USA - hvorfra alt godt og skidt åbenbart kommer - har "værdikampen" længe raset. I sin essens handler den om, om mennesket er frit til at bruge sin krop og fantasi til hvad det vil, eller om diverse religiøse/moralske regler skal sætte grænserne.

I Danmark slåsser vi såmænd også, og nogen mener at vi gør det mere og mere, fordi tendensen fra USA smitter af på os. Jeg har tidligere skrevet om en DF'ers hjernedøde idé om at unge skal påvirkes til at have mindre sex. Et af flere grelle eksempler på misforståede hensyn. Et andet er forbuddet mod SexStars-CD'en.

Nu har en række vidt forskellige mennesker stiftet Seksualpolitisk Forum, der i den grad er for sexsuel frihed og oplysning. Bagved står en spraglet blanding af læger, teoretikere, kunstnere, sex-debattører og meget andet. Målet er at skabe en sundere sex-debat, især ved at bekæmpe de mange løgne og myter, som præger den. F.eks. at ingen kvinder kan lide analsex, at SM er sygeligt eller at der holdes tusindvis af kvinder som sexslaver i Danmark.

Det sjove er - synes jeg i hvert fald - at et sådan forum er alt andet end sexet. Akkurat som videnskab om humor heller ikke virker ret sjov. Men jeg håber sør'me alligevel at de kan holde ny-puritanerne i skak.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!